fbpx
Новини світу

В Японії посилюється війна кланів якудза

В Японії йде війна між угрупуваннями якудза. Відповідну заяву зробив глава поліції Японії Масахіто Канетака.  

Як повідомляється, конфлікт між угрупуванням Ямагуті-гумі і відокремленої від неї ще в минулому році Кобе Ямагуті-гумі призвів до того, що співробітники правоохоронних органів змушені охороняти учнів двох шкіл, розташованих поблизу місць зіткнень.  

Напередодні поліцейські вже затримали кількох членів Ямагуті-гумі, які напали на автомобіль одного з керівників Кобе Ямагуті-гумі, що переслідував їх. Незважаючи на те, що ватажок Кобе Ямагуті-гумі спочатку зумів сховатися від поліцейських, згодом його все одно затримали.  

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Згідно з повідомленнями ЗМІ, війна кланів якудза розповсюдилась по всій Японії.  

Слід зауважити, що до розколу в Ямагуті-гумі входило до 23 тисяч чоловік – 43% всіх членів якудзи в Японії. Тепер же в угрупуванні залишилося близько 14 тисяч осіб. Разом з тим, Ямагуті-гумі як і раніше представлена в 44 з 47 префектур Японії.  

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Ворогуюче з Ямагуті-гумі угрупування Кобе Ямагуті-гумі налічує нині близько 6 тисяч осіб. При цьому дане угрупування представлене лише в 36 префектурах.    

Читайте також: