fbpx
Політика

Верховна Рада може зібратися 12 березня, – Віктор Чумак

Як повідомив народний депутат України Віктор Чумак, з’явилася інформація про те, що позачергова сесія Верховної Ради може відбутися в цю суботу, 12 березня.

 Посилаючись на свої джерела, він розповів, що вже почали обдзвонювати фракційних депутатів з питанням про те, де вони, і чи зможуть бути присутніми на засіданні в суботу. На думку Віктора Чумака, така терміновість може бути пов’язана лише зі зміною прем’єр-міністра.

 При цьому він звернув увагу на те, що особа нового прем’єра зараз є однією з найбільш обговорюваних питань. Як зізнався Віктор Чумак, журналісти і у нього самого кілька разів на день питають про це.

Читайте також:  Уряд Орбана закликав Україну до капітуляції

 Разом з тим, Віктор Чумак переконаний, що зміна прізвища прем’єра нічого не змінить, якщо не змінити спосіб прийняття державних рішень.

 «Якщо як і раніше всі рішення будуть прийматися «стратегічною радою» на Банковій, тільки замість Яценюка туди ходитиме Яресько, то яка різниця? Якщо як і раніше парламент буде поза системою, політична криза не припиниться. Запалення просто піде вглиб. Тимчасово. То яка різниця? Якщо як і раніше до міністрів будуть приставлені «дядьки-наглядачі» від Кононенка – Мартиненка, то яка різниця?», – сказав він.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

  Читайте: За прем’єрське крісло боротимуться два кандидати: Яресько та Гройсман, – експерт

Читайте також: