fbpx
Шоу-бізнес

Група “Звери” відмовилася виступати в Криму

Російський співак Рома Звєрь відмовився виступати в окупованому Криму. До слова, артист зізнався, що в його рішенні немає політичної складової.

За словами лідера групи "Звери", його рішення викликане технічною відсталістю творчих майданчиків півострова.

"Це все на рівні 80-90-х років: три роздовбані колонки. Ми п’ять років тому приїжджали до Севастополя грати. Недбайливі промоутери продали квитки, а звук не привезли, колонок не було – жах, позорище, після цього більше не приїжджали. Ми зрозуміли, що все в такому занепаді, розбитому стані знаходиться, там немає індустрії, туди привозять когось в ДК під фонограму на трьох колонках пограти – і все. А нормальний артист туди не поїде грати", – заявив Білик.

Він додав, що "Звери" ніколи ні за кого не агітували і завжди були поза політикою.

"Є хвилювання, але воно гарне, тому що хочеться приїхати і своїми очима подивитися на все це, зустрітися з друзями, походити по знайомих закладах з ними і знову зануритися в Київ. Група "Звери" ніколи ні за кого не агітувала, завжди була поза політикою. У нас не було жодного виступу, який був би пов’язаний з політикою. Ми не голосували, не підтримували нікого ні на яких концертах, ні в яких містах, ніяких губернаторів, депутатів чи партію. ​​Я проти політики в музиці, мені здається, їх треба розділяти. А хто намагається їх поєднати, отримують іноді дуже негативний результат", – сказав співак.

Нагадаємо, що скоро відбудеться концерт групи "Звери" в Києві.

Читайте також: