fbpx
Політика

Петро Порошенко обговорить з керівництвом Туреччини питання захисту прав кримських татар

  Президент України Петро Порошенко заявив, що однією з основних тем його переговорів з керівництвом Туреччини буде питання захисту прав кримських татар і координація спільних дій щодо повернення суверенітету України над Кримом.

«Категорично неприйнятно грубе порушення прав людини, яке зараз відбувається в Криму під час російської окупації», – сказав глава держави в ході зустрічі з представниками української та кримськотатарської громад в Анкарі.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

За його словами, сьогодні відносини між Україною і Туреччиною знаходяться на дуже високому рівні. При цьому, серед інших питань, які будуть обговорюватися з керівництвом Туреччини – питання безпеки, зокрема безпеки регіону Чорного моря, економічне співробітництво і соціальний захист.

«Ми дуже вдячні Туреччині за постійну і тверду підтримку українського суверенітету і незалежності», – додав Петро Порошенко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Читайте: Рефат Чубаров оголосив про підготовку санкційного «списку Чийгоза»

  Фото: media.novostimira.com

Читайте також: