fbpx
Політика

У США стурбовані політичною ситуацією в Україні, – Віталій Кличко

Американські політики стурбовані політичною ситуацією в Україні і вказують на необхідність проведення термінових реформ. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко за підсумками ряду зустрічей з американськими чиновниками у Вашингтоні.

«Всіх цікавить і турбує політична ситуація в Україні. Всі говорили про критичну необхідність швидких реформ – перетворень, які люди відчують. Інакше вийти з цієї кризової ситуації буде дуже складно», – розповів він.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За його словами, в США також говорять про необхідність ефективної боротьби з корупцією і призначення генерального прокурора, який би взяв на себе відповідальність і працював як справжній професіонал.

Віталій Кличко вважає, що нинішня ситуація нагадує ситуацію після Помаранчевої революції – коли, прийшовши до влади, політики, замість того, щоб втілювати зміни, ділили посади і боролися між собою.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Тому сьогодні треба говорити про призначення уряду і прем’єра не за політичними мотивами і квотами, а за здатністю втілювати необхідні зміни», – констатував він.

Читайте: У КМДА розповіли про зарплату Кличка

  Фото: media.novostimira.com

Читайте також: