fbpx
Шоу-бізнес

У Луцьку демонтують пам’ятник Кузьмі Скрябіну

У Луцьку демонтують пам’ятник Кузьмі Скрябіну. З такою вимогою до автора пам’ятника Ірини Дацюк звернулася мати виконавця Ольга Кузьменко. Її звернення поширили на сторінці луцького фан-клубу «Модна країна» в соцмережі.

«Хочу всім нашим прихильникам донести і пояснити ситуацію з пам’ятником Скрябіну… Пам’ятник буде демонтований – це однозначно. Ірина Дацюк абсолютно не наблизилася до портретної схожості Андрійка, значить вона не може виконувати цю роботу. Звалювати свій абсолютний провал на когось – це смішно. Я від її переробки вже давно відмовилася», – заявила Ольга Кузьменко, коментуючи бажання скульптора переробити пам’ятник.

Мати Кузьми Скрябіна розкритикувала Ірину Дацюк за ті заяви, які вона зробила на всю країну про нібито якесь зобов’язання перед померлим артистом і його сім’єю переробити пам’ятник.

«Я, мама Андрія Кузьменка, забороняю робити подібні заяви, тому що вони не мають під собою жодного підґрунтя. Прошу Ірину Дацюк залишити душу і тіло мого сина в спокої. Ви ж християнка, не спекулюйте на цій темі, вона для вас давно закрита», – резюмувала Ольга Кузьменко.

Нагадаємо, в жовтні 2015 року в Луцьку відкрили перший в Україні пам’ятник Кузьмі Скрябіну. Автором роботи стала скульптор Ірина Дацюк. Однак українці розкритикували «шедевр» автора, заявивши, що він далекий від досконалості і не має подібності з померлим артистом. Лучани навіть електронну петицію зареєстрували з проханням прибрати пам’ятник. Потрібну кількість голосів документ набрав, але пам’ятник Кузьмі Скрябіну досі стоїть на своєму місці.

Читайте також: