fbpx
Політика

Комітет ВР з питань охорони здоров’я визнав незадовільною роботу Міністерства охорони здоров’я, – Ольга Богомолець

 Комітет Верховної Ради України з питань охорони здоров’я ухвалив рішення визнати роботу Міністерства охорони здоров’я і Кабінету міністрів у цілому незадовільною. Про це повідомила народний депутат, голова профільного комітету Ольга Богомолець.

«Комітет охорони здоров’я прийняв рішення визнати роботу Міністерства охорони здоров’я щодо забезпечення ліками та організації проведення медичної реформи, незадовільною. Також була невідповідною робота прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, який видав Постанову про збільшення цін на ліки в аптеках, при цьому скасувавши ціни порівняння, які давали шанс боротися з корупцією», – заявила вона.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Ольга Богомолець звернула увагу на те, що в Україні щодня діагностується понад тисячу захворювань на рак. Крім того, з них кожна четверта дитина помирає, в першу чергу, від лейкозів, на другому місці – пухлини головного мозку, на третьому – лімфоми. Однак, за її словами, на сьогоднішній день держава не забезпечує в повному обсязі потреби лікування дітей, хворих на онкологічні захворювання.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Читайте: МОЗ не виконує коаліційну угоду, – Ольга Богомолець

  Фото: media.novostimira.com

Читайте також: