fbpx
Право

Питання про порушення Михайлом Саакашвілі військової цензури є питанням військової розвідки, – Зорян Шкіряк

Радник глави МВС Зорян Шкіряк заявляє, що контррозвідка повинна дати оцінку оприлюдненню головою Одеської обласної державної адміністрації Михайлом Саакашвілі секретної інформації про підрозділи АТО. Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні журналістам.

 «Насправді питання, щодо Саакашвілі, його вояжу – це питання контррозвідки», – заявив він.

 «Були зняті і бійці спеціальних підрозділів, показані фактично їхні позиції – це питання контррозвідки і військової розвідки», – додав Шкіряк.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Він додав, що вже є факти погроз військовим, які зафіксовані на відео з передової, опублікованому Саакашвілі.

 Як повідомлялося раніше, спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко в інтерв’ю «Новой газете» заявив, що МВС почало розслідування щодо дій голови Одеської області Саакашвілі за публікацію секретної інформації в мережі про підрозділи АТО.

 "Останнє, явне: відео з передової, яке злив в Інтернет Саакашвілі. Повна здача українських позицій! (Голова Одеської обласної державної адміністрації відвідав одеський батальйон "Шторм" і 14 січня виклав в мережу сюжет, як він виявляє недоліки в забезпеченні бійців. У кадрі опинилися штабні карти, у бійців-співрозмовників відкриті обличчя, місцевість добре пізнавана тощо).Те, що строго забороняли журналістам, зробив не останній державний чиновник", – обурився Лисенко.

Читайте також: