fbpx
Політика

Земельні питання учасників АТО кіровоградcкoe обласне керівництво пообіцяло розглянути

У Кіровограді обласне керівництво пообіцяло учасникам АТО переглянути поіменно всі подані заявки на отримання земельних ділянок. Про це кореспонденту УНН повідомив глава Новомиргородської районної громадської організації учасників АТО Олександр Вакуленко.

 "Частину наших вимог вже виконали. Обласне керівництво та губернатор пообіцяли нам розглянути поіменно всі подані заявки на отримання земельних ділянок", – повідомив  Вакуленко.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Також Вакуленко додав, що при ОДА створено спеціальну комісію, яка буде в індивідуальному порядку вирішувати земельні питання учасників АТО. До комісії увійдуть глави районних адміністрацій, керівники районних геокадастрів і представники ГО або учасники АТО.

 Розходитися мітингувальники не планують, поки не буде виконана головна вимога – звільнення начальника обласного управління Держгеокадастру Марії Соловйової.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 Нагадаємо, з учорашнього дня під будівлею Кіровградської ОДА мітингують учасники АТО з різних районів Кіровоградської області. Вони вимагають вирішити питання надання учасникам АТО земельних наділів.

Читайте також: