fbpx
Політика

Після протестного мітингу в Кіровограді відсторонений від виконання службових обов’язків В. Яремчук

Сьогодні стало відомо, що після протестного мітингу учасників АТО, який проходить в обласному центрі другий день поспіль, від виконання службових обов’язків відсторонили заступника начальника Головного управління Держгеокадастру в Кіровоградській області Василя Яремчука. Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі цього відомства.

 "На який термін відсторонений В. Яремчук, поки невідомо", – повідомили в прес-службі управління Держгеокадастру в Кіровоградській області.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Також в прес-службі додали, що начальник управління Марія Соловйова на даний момент знаходиться на лікарняному, до якого терміну чиновниця буде відсутня, не повідомили.

 Нагадаємо, учасники АТО, які 9 лютого з 10 ранку мітингували під будівлею Кіровоградської ОДА, встановили намет на центральній площі і залишилися там на ніч. Учасники АТО вимагають вирішити питання щодо виділення земельних ділянок і звільнення керівництва Управління Держгеокадастру в Кіровоградській області.

Читайте також: