fbpx
Театр

Володимир Зельдін відзначить свій 101-й день народження на сцені

Сьогодні, 10 лютого, народний артист СРСР Володимир Зельдін відзначає свій 101-й день народження. За сформованою вже традицією, відсвяткувати цю подію актор вирішив на сцені. На сцені Центрального академічного театру Російської армії сьогодні ввечері Володимир Зельдін буде грати в своїй улюбленій виставі «Танці з учителем». Про це російським ЗМІ розповіла дружина іменинника Іветта.

 «Нічого спеціального ми не готували: Володимир Михайлович не захотів ніякої помпи з нагоди свого дня народження… Так що цього разу Володимир Михайлович побажав обійтися без гучних святкувань і просто зіграти свій улюблений спектакль "Танці з учителем", – сказала вона.

 У Центральному академічному театрі Російської армії вже привітали Володимира Зельдіна, побажавши йому міцного здоров’я на довгі роки, збереження невичерпної життєвої енергії та оптимізму, радості, натхнення, подальших творчих успіхів і всіляких благ.

 «Ваша унікальне творчість, спектаклі з вашою участю – все осяяне світлом Вашого таланту! Для всіх нас Ви – приклад бездоганного самовідданого служіння Театру! Ми щасливі і горді, що маємо можливість творити разом з вами – геніальним Артистом сучасності!», – відзначили колеги актора.

 Володимир Зельдін знайомий глядачам за ролями у фільмах «Карнавальна ніч», «Це ми не проходили», «Принцеса на горошині», «Свинарка і пастух», «Десять негренят». На сьогоднішній день він є найстарішим з нині живих народних артистів СРСР і найстарішим в світі актором, який досі працює на сцені.

Читайте також: