Порошенко співробітникам НАБУ: Добро має бути з кулаками

Національне антикорупційне бюро має продемонструвати рішучу, безкомпромісну і ефективну роботу з викорінення корупції в Україні. Про це заявив президент України Петро Порошенко в ході церемонії складення присяги співробітниками управління спеціальних операцій НАБУ.

«Ви робите дуже важливу для України справу! Ви повинні продемонструвати ефективність боротьби з корупцією. Держава ж буде робити все можливе для фінансового забезпечення роботи Бюро, для гідної оплати вашої праці», – сказав глава держави.

Related Post

Петро Порошенко зазначив, що на управління спеціальних операцій НАБУ покладено завдання проведення спецоперацій щодо захоплення озброєних злочинців і забезпечення безпеки учасників кримінального судочинства, а також співробітників НАБУ. Радує той факт, підкреслив президент, що до складу підрозділу увійшли висококваліфіковані люди. Крім тестування на знання законодавства, вони успішно здали тести з фізичної підготовки.

«Як мене проінформували, в складі управління є майстри спорту з рукопашного бою, кікбоксингу, дзюдо і самбо, кульової стрільби та інших видів спорту. Добро, я це підкреслюю, має бути з кулаками, і силова складова нітрохи не менш важлива, ніж інші напрямки в роботі Бюро», – резюмував президент.

Leave a Comment