fbpx
Політика

Порошенко співробітникам НАБУ: Добро має бути з кулаками

Національне антикорупційне бюро має продемонструвати рішучу, безкомпромісну і ефективну роботу з викорінення корупції в Україні. Про це заявив президент України Петро Порошенко в ході церемонії складення присяги співробітниками управління спеціальних операцій НАБУ.

«Ви робите дуже важливу для України справу! Ви повинні продемонструвати ефективність боротьби з корупцією. Держава ж буде робити все можливе для фінансового забезпечення роботи Бюро, для гідної оплати вашої праці», – сказав глава держави.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Петро Порошенко зазначив, що на управління спеціальних операцій НАБУ покладено завдання проведення спецоперацій щодо захоплення озброєних злочинців і забезпечення безпеки учасників кримінального судочинства, а також співробітників НАБУ. Радує той факт, підкреслив президент, що до складу підрозділу увійшли висококваліфіковані люди. Крім тестування на знання законодавства, вони успішно здали тести з фізичної підготовки.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Як мене проінформували, в складі управління є майстри спорту з рукопашного бою, кікбоксингу, дзюдо і самбо, кульової стрільби та інших видів спорту. Добро, я це підкреслюю, має бути з кулаками, і силова складова нітрохи не менш важлива, ніж інші напрямки в роботі Бюро», – резюмував президент.

Читайте також: