fbpx
Політика

Радикальна партія виходить з переговорного процесу щодо формування нового Кабміну, – Олег Ляшко

 Лідер Радикальної партії Олег Ляшко повідомив про те, що парламентська коаліція відмовилася враховувати пропозиції його фракції щодо формування нової коаліційної угоди і, на її основі, нового уряду.

 «Робочі групи з залученням уповноважених представників РПЛ не проводили, офіційної відповіді на відкрите звернення Радикальної партії до президента, прем’єр-міністра і спікера парламенту не було. Замість обговорення програмних засад діяльності нової коаліції і уряду нам наполегливо пропонували звести розмову до банального поділу посад», – розповів він.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Тому, за його словами, Радикальна партія виходить з переговорного процесу в зв’язку з відмовою влади формувати нову коаліцію і уряд. Як заявив Олег Ляшко, його фракція не буде покривати імітацію реформ, корупцію у владі і консервацію провальної політики.

 Разом з тим він нагадав, що серед пропозицій його фракції були: відмова від особливого статусу Донбасу, мораторій на продаж сільськогосподарських земель, не підвищення пенсійного віку, повне перезавантаження судової системи, відставки генпрокурора і глави Нацбанку.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Читайте: Яценюк: Кабмін піде у відставку тільки в повному складі

Читайте також: