fbpx
Політика

Яценюк: Кабмін піде у відставку тільки в повному складі

Якщо раптом Верховна Рада зважиться голосувати за відставку Кабінету міністрів, то він піде тільки в повному складі. Про це в п’ятницю, 5 лютого, на засіданні парламенту заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Читайте: Яресько розповіла, за яких умов вона залишиться на посаді

 «Ми всі прийшли однією командою, і ми будемо працювати далі однією командою. І якщо буде прийнято рішення про те, що ця команда повинна бути змінена, ми підемо всі разом. Але ми будемо боротися до останнього… Ми будемо боротися за країну. Не хочете боротися – біжіть з поля бою, а ми будемо робити свою роботу», – заявив Арсеній Яценюк.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Читайте: Павленко, Стець, Пивоварський і Квіташвілі відкликали заяви про відставку, – Зорян Шкіряк

 Нагадаємо, дискусії навколо відставки нинішнього уряду не вщухають протягом останніх тижнів. Іноземні реформатори, які працюють в уряді, неодноразово заявляли про корупцію, яка процвітає в чиновницьких колах і яку дуже важко викорінити. Масла у вогонь підлила заява міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса про відставку в зв’язку з політичним тиском на нього. Після цього в країні активно заговорили про початок серйозної політичної кризи.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Читайте: Гройсман: Україні загрожує серйозна політична криза

Фото: media.novostimira.com

Читайте також: