fbpx
Суспільство

Vogue назвав шопінг в Києві одним з кращих в Європі

Авторитетне модне видання Vogue назвало шопінг в Києві одним з найкращих в світі. Так, днями на сайті Vogue з’явилася публікація модного експерта Ліани Сатенштайн під назвою «Київ – ймовірно, найкрутіше місто для шопінгу в Європі». У статті автор розповідає про кращі місця для шопінгу в Києві і зазначає, що покупки в українській столиці набагато кращі за французькі, італійські і британські.

Читайте також:  Як СССР розвертав річки (ВІДЕО)

 Екскурсію культовими місцями київських модниць організувала українська модель Надя Шаповал. Вона показала закордонному експерту ринок секонд-хенду на Лісовій, відомі магазини вітчизняних дизайнерів, елітні бутіки в центрі Києва і магазини концептуального одягу.

 «Не затримуйтеся в районі Маре в Парижі. Забудьте вулицю Бонд в Лондоні. Коли захочеться європейського шопінгу – вирушайте на схід, до Києва. Так, того самого Києва – світової столиці борщу. Дійсно так! Вчіться у моделі Наді Шаповал, яка підбирає свої неймовірні образи де завгодно: від базарів з секонд-хендом – секретне місце, де можна знайти вінтажні речі від Армані – до концептуальних магазинів і бутиків українських дизайнерів», – написала у своїй статті Ліана Сатенштайн.

Читайте також: