fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

«Зіткнення на Осокорках було наймасштабнішим в столиці», – Ігор Луценко

Як зазначає народний депутат України Ігор Луценко, зіткнення із забудовниками в Києві не рідкість, проте такого масштабного і значимого зіткнення як на Осокорках, у столиці ще не було.

 «Як би не намагався сховатися Віталій Кличко – його постать все одно б маячила за дружніми рядами тітуханів і міліціонерів, спадкоємців Беркута», – пише Луценко в Facebook.

 За його словами, це ім’ям Кличко блокується відновлення справедливості в земельній сфері – на його спортивній славі в КМДА та Київраді зайшли старі і нові негідники, які продовжують керувати земельним дерибаном.

 Також він звернув увагу на те, що зіткнення на Осокорках було вже приблизно вп’яте, однак перш представники обох сторін ще не збиралися в такій великій кількості.

 «Це був безпрецедентний бій, де билося старе і нове. Союз великих земельних шахраїв з чиновницькими і депутатськими ксивами, дрібних вуличних бандитів і міліції – з одного боку. І з іншого боку – кияни, крім звичайних мешканців, представлені всім букетом активних спільнот – Автомайдан, футбольні фанати, праві радикали, народні депутати. Нове перемогло старе. Кличко залишився зі старим і програв. Це було його Ватерлоо», – пише Луценко.

 Однак, як зазначає Луценко, куди більш важливо те, що народ дуже злий і вже втомився від влади злочинців, тітушок і прогнилої міліції. Він підкреслив, що зараз люди готові розірвати і перше, і друге, і третє.

Читайте також: