fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Російські спецназівці просять допустити до них адвоката, – Б.Овчарук

Полонені російські спецназівці Олександр Александров та Євген Єрофєєв попросили в українських правоохоронців надати їм доступ до адвоката і консула. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомив прес-секретар Amnesty International Україна Богдан Овчарук.

"Затримані поводилися в правоохоронні органи ще вчора для того, щоб ті їм надали доступ до адвоката і консула, і, наскільки я розумію, незабаром можна чекати, що такий доступ їм буде надано", – сказав він.

Як повідомляв УНН, начальник Генштабу В.Муженко повідомив, що двох російських військовослужбовців, затриманих 16 травня під Щастям Луганської області, направили до Києва, зараз вони перебувають у Києві на лікуванні. Напередодні у штабі АТО повідомили, що близько Щастя в Луганській області затримали двох російських військовослужбовців.

Також повідомлялося, що під час бойового зіткнення з диверсійною групою у складі 14 російських спецназівців Збройних сил Росії, був убитий один з бійців сил АТО, троє українських військових отримали поранення.

Джерело: УНН

Читайте також: