fbpx
Політика

Парасюк: Бездіяльність в Україні – це більше, ніж корупція

Позафракційний нардеп, член комітету Верховної Ради з питань протидії корупції Володимир Парасюк впевнений, що в уряді Арсенія Яценюка є зловживання. Інша справа, що соратники прем’єра намагаються захистити його від критики і саботують розслідування корупції в Кабміні. І якщо розслідування з перших днів не піде правильним шляхом, Володимир Парасюк обіцяє покинути спеціально створену комісію по цій справі.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

«Я впевнений, що розслідування корупції в Кабміні саботується, оскільки це справа, в першу чергу, має політичне забарвлення … Якщо з перших днів діяльності комісії не буде об’єктивності, я офіційно заявлю, що я не буду брати участь у цьому саботажі», – сказав він .

У той же час Володимир Парасюк переконаний, якщо навіть парламентський комітет не знайде підтверджень зловживань у Кабміні (що дуже сумнівно), то знайдеться дуже багато фактів бездіяльності. «Бездіяльність у нашій країні – це більше, ніж корупція», – додав нардеп.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Читайте також: