fbpx
Політика

Парубій: Верховна Рада може посилити санкції проти РФ наступного тижня

Перший заступник спікера Верховної Ради України, народний депутат від «Народного фронту» Андрій Парубій під час найближчої погоджувальної ради наполягатиме на включенні до порядку денного парламенту низки законопроектів, що передбачають посилення санкцій проти Російської Федерації. Слова депутата передає прес-служба «Народного фронту».

«Минулого тижня депутатське об’єднання "Самооборона Майдану" розробило кілька санкційних законів, які дозволять посилити санкції проти РФ», – сказав Андрій Парубій.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

За словами спікера, раніше він подав постанову про проведення спеціального моніторингу щодо російських активів в Україні. В рамках даного моніторингу планується з’ясувати, в яких сферах є активи країни-агресора.

«Моніторинг слід проводити відповідно до рішення РНБО про введення санкцій щодо 25 російських олігархів, що мають власність в Україні», – підкреслив Андрій Парубій.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Також представник «Народного фронту» розповів, що Україна проситиме країни ЄС посилити санкції проти Кремля.

Читайте також: