fbpx
Політика

«За рік в Україні закріпилася система тотальної корупції, безкарності і безвідповідальності», – Семенченко

За словами народного депутата України Семена Семенченка, за останній рік в Україні відродилася і закріпилася система тотальної корупції, безкарності і безвідповідальності. При цьому він зазначив, що основні діячі даної системи створили захисний шар з «героїв АТО», волонтерів та навчилися експлуатувати патріотичні гасла.

 «Тепер система веде знищення чужорідних тіл, які випадково, на їхню думку, потрапили у владу або стали шанованими громадськими діячами. Без грошей, зв’язків, покровителів і зобов’язань. Тих, хто заважає безкарно скоювати злочини, створювати "котли", брехати і торгувати країною оптом і в роздріб. Вони думають, що у них "все добре". Вони помиляються», – додав він.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Семенченко переконаний, що система безкарності та брехні не може вічно паразитувати на країні.

 «І перш за все, тому що у паразитів, від "солодкого життя" атрофуються органи – не тільки розум, честь совість, але й ручки з ніжками. Конкурувати на зовнішній арені вони не можуть, на внутрішній їм вірять все і менше і менше людей. Не переконливі. Годинник цокає. Думаю, і вони це розуміють», – зазначив він.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 У зв’язку з цим, Семенченко не виключає, що незабаром кампанії з дискредитації і провокації можуть змінити замовні кримінальні справи, а якщо вони не допоможуть – то політичні вбивства неугодних.

Читайте також: