Потрібно припиняти експеримент України під назвою «іноземці в уряді», – Балога

Народний депутат України Віктор Балога звернув увагу на те, що в лікарнях знову немає вакцини від туберкульозу, оскільки МОЗ вирішило не закуповувати її в Росії, але, разом з тим, не провів і тендери на закупівлю бельгійських і французьких аналогів. Таким чином, як зазначив депутат, з початку цього року українські діти не захищені від туберкульозу – вакцинування новонароджених на рівні 20%.

 «Вибачте, шановні, але народ прогнав попередню владу, щоб такого більше не було. Ви обіцяли побудувати європейську державу, а виходить якась бананова республіка. І неважливо хто міністр охорони здоров’я – грузин чи українець, якщо до влади знову приходять злодії?», – написав він у Facebook.

 За його словами, поки батьки шукають де, і за які кошти вакцинувати дітей, міністр охорони здоров’я займається перейменуванням київських вулиць і пошуком «вигідних умов» для закупівлі вакцини.

Related Post

 «По-моєму, пора припиняти цей експеримент над народом України під назвою «іноземці в уряді». Тому що формат наших відносин все більше нагадує колонізацію, ніж трудовий договір», – констатував він.

 

Leave a Comment