ТСК по розкраданню ЗСУ: Тимошенко і Гриценко проігнорували засідання

Народний депутат фракції партії “Блок Петра Порошенка”, глава ТСК ВР щодо фактів розкрадання у Збройних Силах України Іван Вінник розповів, що Юлія Тимошенко та Анатолій Гриценко не з’явились на засідання Тимчасової слідчої комісії ВР для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання у ЗСУ в період з 2004 по 2017 рік.

Про це повідомляє канал Прямий.

За словами Вінника, на засідання ТСК також були запрошені представники Державного бюро розслідувань та Національного Антикорупційного Бюро України.

Також Вінник зауважив, що на засідання ТСК ВР щодо фактів розкрадання у Збройних Силах України та обороноздатності держави в період з 2004 по 2017 рік були запрошені екс-міністр оборони та екс-мрем’єр-міністр Єхануров, екс-міністр оборони Іващенко, а також прем’єр-міністра Юлія Тимошенко, яка працювала з міністром оборони Анатолієм Гриценком.

Related Post

“Чому саме їх, тому що ті факти, які ми висвітлюємо – вони, на жаль, не відповідають національним інтересам, і нам би було цікаво, як людям, які працюють у Верховній Раді зараз, які формують державну політику, чим керувались особи, розпродаючи українську техніку за безцінь і взагалі роззброюючи українську армію”, – підкреслив нардеп.

Щодо персони Анатолія Гриценка, Іван Вінник заявив наступне: “Всі знають, що у шахрая чесні очі, тому я зараз не буду згадувати імені Анатолія Гриценка”.

ЧИТАЙТЕ: ТСК Верховної Ради дасть відповіді, як розкрадалася українська армія за часів Тимошенко та Анатолія Гриценка, – Герасимов

 

Leave a Comment