fbpx
Політика

Радикальна партія розцінює голосування щодо Донбасу як капітуляцію перед ворогом, – Ляшко

Радикальна партія розцінює голосування по законопроектах про особливий статус окремих районів Донецької та Луганської областей як національну зраду і капітуляцію перед ворогом. Відповідну заяву зробив лідер партії Олег Ляшко.

 «17 березня 2015 року увійде в історію українського парламентаризму як одна з чорних дат в його календарі», – додав він.

 За словами Ляшка, проголосовані вчора закон і постанова щодо Донбасу фактично легалізують «ДНР» і «ЛНР» і є частиною плану Путіна-Меркель-Олланда.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 «Цими рішеннями розпочато впровадження в правове поле України тих значних політичних поступок Путіну, на які погодився президент України під тиском Ангели Меркель і Франсуа Олланда в Мінську-2», – підкреслив він.

 Як заявив Ляшко, Радикальна партія категорично проти політики умиротворення агресора, яка спрямована на спроби задовольнити його апетити малими шматками території та політичними поступками суверенітетом.

 «Така політика лише демонструє слабкість, заохочує агресора до подальших дій і розпалює війну», – додав Ляшко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Він переконаний, що голосування у Верховній Раді не допоможе уникнути війни – Путін продовжить йти далі.

 «Радикальна партія Олега Ляшка заявляє – агресори не зупиняються умиротворенням і політичними поступками, а війни, гарячі або холодні, не виграються деклараціями, а тільки сучасною зброєю і добре навченою армією, вмілою дипломатією, міжнародною солідарністю і жорсткими фінансовими та економічними санкціями, вірністю вищим цінностям, а також людським духом і готовністю до опору очевидному злу», – констатував Ляшко.

Читайте також: