fbpx
Політика

Каплін закликав ГПУ і МВС дати оцінку діям нардепа Геращенка

Народний депутат України Сергій Каплін підготував депутатські звернення голови МВС Арсену Авакова і генерального прокурора Віктора Шокіна, зажадавши дати правову оцінку діям народного депутата і радника глави МВС Антона Геращенка.

 «Хто ще не знає, то під час «Чорного дзеркала» «НовоБерія» Геращенко погрожував мені притягненням до кримінальної відповідальності. Казав, що вже зараз проти мене «шиють» справу. Мені дуже цікаво, звідки йому стало відомо про таку справу і чи є вона взагалі. Тому що ситуація «попахує» тим, що в Україну повертаються «сталінські» методи розправи над опозиціонерами», – написав Каплін в Facebook.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 Також він попросив Генпрокуратуру перевірити, чи були в діях Геращенка ознаки кримінальних порушень, оскільки якщо справа дійсно існує, то Геращенко розголосив відомості досудового розслідування, що тягне за собою відповідальність.

 «До речі, нагадую Вам, Антоне, що ви грубо порушили вимоги Положення про радників міністра внутрішніх справ, дозволивши собі лайку і заяви, які можуть скомпрометувати діяльність керівника МВС», – додав Каплін.

Читайте також: