fbpx
Політика

У Путіна розчаровані рішенням Ради ЄС про продовження санкцій

Російська Федерація розчарована рішенням Ради ЄС щодо продовження санкцій до вересня поточного року. Про це інформує прес -служба Міністерства закордонних справ РФ.

"Ті рішення, які були прийняті під час Ради Європейського союзу у закордонних справах в минулий четвер, 29 січня, викликають у нас розчарування. Європейський союз продовжує слідувати за курсом на загострення і так напружених відносин з РФ", – повідомили в Міністерстві закордонних справ РФ.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Після цього у відомстві звинуватили Раду Європейського союзу "в підтримці осіб, налаштованих проти нормального співробітництва між Російською Федерацією та Євросоюзом".

Крім того, в МЗС РФ повідомили і про свою позицію з " українського питання". Як підкреслили в МЗС РФ, їхні пропозиції щодо врегулювання ситуації на сході України залишаються в силі.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Рада ЄС продовжила санкції проти РФ

Читайте також: