fbpx
Політика

У Міноборони України озвучили секрети перемоги над ворогом

Українська сторона може зазнати поразки у війні з зовнішнім агресором тільки в двох випадках. Яких саме, в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1" розповів заступник начальника управління Міністерства оборони України Сергій Галушко.

«Ми тоді програємо інформаційну війну Російській Федерації коли, по-перше, українські військовослужбовці втічуть з фронту, як це було наприкінці Першої світової війни, а по-друге, коли суспільство припинить підтримувати Збройні сили України та інші військові формування та правоохоронні органи" – сказав Сергій Галушко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Але якщо, додав він, українські бійці на всіх лініях фронту виконують свій обов’язок, демонструють героїзм, а суспільство продовжує підтримувати на всіх рівнях, починаючи від волонтерства і закінчуючи простими рядовими українцями, то про програш української сторони вести розмови передчасно. Також Сергій Галушко зазначив, що Україна чудово розуміє, який колосальний ресурс має російська сторона, ведучи інформаційну війну. Враховуючи це, Україна, в першу чергу, намагається захистити свій інформаційний простір. Для цього і був створений такий спеціальний орган як Міністерство інформаційної політики.

Читайте також: