fbpx
Політика

Олігарх Пінчук на фронті справив би фурор, – Луценко

Служити на фронті повинні не тільки звичайні українці і добровольці, але також нардепи і олігархи. Приміром, Віктор Пінчук має офіцерське звання і міг би дуже стати в нагоді на фронті, довівши тим самим, що олігархи не "жирують", а як і тисячі звичайних українців відстоюють територіальну незалежність країни. Про це в ефірі "5 каналу" заявив народний депутат України від фракції "Батьківщина" Ігор Луценко. За словами нардепа, необов’язково, щоб олігархи брали зброю в руки і відрізнялися героїчними подвигами на полі битви. Але хоча б спорудити солдатам зміцнення – це вони можуть зробити без проблем. Та й нардепи, нехай на волонтерських засадах, могли б теж з’являтися на передовій.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

"Пінчук має офіцерське звання і його Міноборони має всі підстави закликати і попросити повоювати. Це був би фурор. І Пінчуку величезний плюс", – сказав Ігор Луценко.

За його словами, таких як Віктор Пінчук у списку Forbes чимало. І якби вони пішли воювати – ідеологічно це було б правильно. Та й народ трошки по-іншому став би сприймати нинішню мобілізацію в Україні.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 

Луценко про мобілізацію олігархів (відео):

Читайте також: