fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Семенченко стверджує, що Вуглегірськ контролюють терористи

Народний депутат України від "Самопомочі" командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко розповів про ситуацію в Дебальцеве і Вуглегірську, куди він прибув разом з частиною свого батальйону. Зокрема він зазначив, що Вуглегірськ перебуває під контролем терористів.

 "Окремі наші опорні пункти тримаються. Атака сталася вчора, після артобстрілу було завдано удару танками по позиціях сил АТО" – повідомив він.

 За його словами, за кілька тижнів до цього загони терористів просочилися в місто під виглядом мирних жителів, і вдарили з тилу. Зараз у місті знаходиться бронетехніка противника, обладнані снайперські гнізда в житлових будинках.

 Тим часом, у Дебальцевому діє диверсійна група противника, мета якої – знищення української бронетехніки та українських солдатів. Крім того, місто постійно обстрілюють з «Градів» і мінометів.

 "Перебувати на відкритому місці більше 10 хв не можна, тому що йдуть постійні обстріли. Так само активізувалися спроби противника зрізати Дебальцевський виступ – з боку території, контрольованій ЛНР. Ситуація напружена, але перебуває під повним контролем. Сил і засобів для нанесення удару по противнику достатньо", – додав Семенченко.

Читайте також: