fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Сили АТО знищили військову авіацію бойовиків на аеродромі, а не в повітрі, – Андрій Лисенко

Сили АТО знешкодили авіатехніку бойовиків на одному з аеродромів. Про це під час брифінгу повідомив полковник Андрій Лисенко, коментуючи інформацію Міноборони про знешкодження військових літаків терористів, передає кореспондент УНН.

 "Я так розумію, що вас більше цікавить авіаційна техніка, про яку йдеться в повідомленні (прес-служби Міноборони – ред.). Повинен пояснити, що ця техніка не була збита. Це не повітряна атака з боку нашого ворога. Ця техніка була знешкоджена на території одного з аеродромів, який є на території, окупованій бойовиками. тобто це зроблено для того, щоб цією технікою не змогли скористатися", – повідомив полковник Андрій Лисенко.

 Нагадаємо, в Міністерстві оборони повідомили, що за останню добу, з 26 на 27 січня в ході бойових дій українськими військовими знищено 4 бойові машини, 5 САУ і 7 одиниць автомобільної техніки. Також повідомлялося, що напередодні цього, підрозділами Збройних сил України було знищено 4 танки, 9 бойових броньованих машин, 4 РСЗВ "Смерч", 12 РСЗВ "Град", 18 одиниць автомобільної техніки, один літак Л- 39, 2 літаки АН-2, один ЯК- 52, 2 літака ЯК – 50 і 4 вертольоти Мі-24.

 Джерело: УНН

Читайте також: