П.Порошенко: «Кіборги» і танкісти отримають ордени «За мужність»

Президент України Петро Порошенко нагородить десантників «кіборгів» і танкістів. Про це він повідомив на нараді з силовиками, передає УНН з посиланням на прес -службу глави держави.

За підсумками сьогоднішнього бою глава держави прийняв рішення нагородити орденами "За мужність" екіпажі танків Першої зведеної роти Першої окремої танкової бригади, що "продемонструвала дуже високу мужність, героїзм і своїми діями зупинила танкову  навалу супротивника". Президент особливо відзначив екіпаж під командуванням сержанта Триноги, солдата Сухоніна. "Саме на таких сержантаз, на таких солдатах, на таких воїнах тримається українська армія", – сказав президент.

Глава держави повідомив, що також запропонував нагородити десантників "кіборгів", які героїчно тримали оборону донецького аеропорту.

Related Post

"Ми скоординували також дії, підтягнуті резерви, і якщо ворог не хоче тримати режим припинення вогню, якщо не хоче припинити страждання мирних людей, українських селищ і міст, ми будемо давати по зубах ", – заявив Петро Порошенко.

Джерело: УНН

Leave a Comment