fbpx
Політика

П.Порошенко: «Кіборги» і танкісти отримають ордени «За мужність»

Президент України Петро Порошенко нагородить десантників «кіборгів» і танкістів. Про це він повідомив на нараді з силовиками, передає УНН з посиланням на прес -службу глави держави.

За підсумками сьогоднішнього бою глава держави прийняв рішення нагородити орденами "За мужність" екіпажі танків Першої зведеної роти Першої окремої танкової бригади, що "продемонструвала дуже високу мужність, героїзм і своїми діями зупинила танкову  навалу супротивника". Президент особливо відзначив екіпаж під командуванням сержанта Триноги, солдата Сухоніна. "Саме на таких сержантаз, на таких солдатах, на таких воїнах тримається українська армія", – сказав президент.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Глава держави повідомив, що також запропонував нагородити десантників "кіборгів", які героїчно тримали оборону донецького аеропорту.

"Ми скоординували також дії, підтягнуті резерви, і якщо ворог не хоче тримати режим припинення вогню, якщо не хоче припинити страждання мирних людей, українських селищ і міст, ми будемо давати по зубах ", – заявив Петро Порошенко.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Джерело: УНН

Читайте також: