fbpx
Політика

Відставка Гонтарєвої ще більше дестабілізує ситуацію, – депутат

Як вважає народний депутат України від фракції «Блок Петра Порошенка» Іван Кононенко, звільнення Валерії Гонтарєвої з посади голови Національного банку України може ще більше дестабілізувати фінансову ситуацію в країні. Він переконаний, що хто б не зайняв згодом її місце, все одно зіткнеться з тими ж проблемами, що і діюча глава Нацбанку.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Я розумію всі ті претензії і від депутатів, і від суспільства до голови Національного банку, але хочу зазначити, що в тих надважких умовах, в яких вона працює, навряд чи кому-небудь вдалося утримати курс», – зазначив він.

 За словами нардепа, в тій ситуації, в якій сьогодні опинилася Україна, утримати курс просто неможливо.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Я вважаю, що НБУ це структура, робота якої вимагає тиші і спокійної співпраці всіх гілок влади – Нацбанку, парламенту, уряду та Адміністрації президента. Якщо буде така спокійна співпраця, то я вважаю, що ми разом зможемо досягти стабілізації і курсу та фінансової ситуації в країні», – підкреслив Іван Кононенко.

Читайте також: