fbpx
Шоу-бізнес

Концерт гурту «Океан Ельзи» покажуть в 100 кінотеатрах України

Прем’єра кіноверсії легендарний концерту «Океан Ельзи – 20 років разом!», що відбувся 21 червня 2014 року на НСК «Олімпійський», призначена на 26 лютого 2015 року в 100 кінотеатрах України.

 Ідея цього проекту належить компанії FILM.UA. Для зйомки концертного відео на рівні кращих світових відеоробіт в Київ спеціально запросили знаменитого британського оператора Енді Хорнера, який вже мав досвід роботи з такими музичними знаменитостями, як Depeche Mode, AC / DC і Pet Shop Boys.

 Для передачі масштабності події камери фіксували все, що відбувається не тільки під час безпосередньо концерту, але й до нього, знімаючи, як змінювався «Олімпійський», як будувалася сцена, встановлювалася техніка та багато іншого. Як і для живого концерту, одним з найбільш важливих пунктів кіноверсії виступу став звук. За допомогою новітніх технологій і унікальної системи звукозапису, в кіноконцерт у FILM.UA вийшло передати всю міць стадіонного виступу і створити повне відчуття присутності глядача на концерті «Океан Ельзи».

 Нагадуємо, що виступ на НСК «Олімпійський» став одним з найтриваліших в історії гурту «Океан Ельзи». У двох складах – класичному і нинішньому – під час концерту гурт виконав 35 композицій.

  За матеріалами: show.obozrevatel.com

Читайте також: