fbpx
Політика

«На Донбасі хочуть, щоб президент мав більше повноважень і діяв жорсткіше», – Олександр Бригинець

Як повідомив екс-депутат Верховної Ради України Олександр Бригинець, його поїздка на Донбас і спілкування з військовослужбовцями, а також місцевими жителями, лише підтвердила раніше озвучену ним тезу: «Суспільство вимагає «сильної руки» в Україні».

 Зокрема, як заявив Олександр Бригинець, люди хочуть, щоб президент діяв більш жорстко і мав більше повноважень.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Вони хочуть, щоб він застосував всі можливі і неможливі ресурси для того, щоб відновити повноцінне мирне життя. Навіть ті, хто не голосували за Порошенка, готові на надзвичайні дії з боку президента», – додав він.

 Разом з тим, за словами Олександра Бригинця, люди з Донбасу не підтримують ідею децентралізації, так як переконані, що місцеві еліти не вміють ні керувати, ні домовлятися.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 «На їхню думку, ці повноваження краще віддати в руки людини, яка буде одноосібно керувати, принаймні, на час нестабільності», – зазначив він.

Читайте також: