fbpx
Політика

Без посередництва Заходу з Росією домовлятися немає сенсу, – Береза

Переговори з врегулювання ситуації на Донбасі повинні проходити за участю західних країн і без представників терористичних угруповань. Тільки так можна зрушити ситуацію з місця і вирішити конфлікт. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив народний депутат України Юрій Береза.

«Коли ми проводимо переговори з терористами, це не якісь умовні повстанці, а це терористи, маріонетки Кремля. Всі переговори мають відбуватися в режимі Німеччина, Франція, Росія і Україна і ніяких представників терористичних організацій. І тоді можна домогтися, що будуть виконуватися певні домовленості про «режим тиші» або про щось інше», – зазначив депутат і додав, що без посередництва країн Заходу з Росією домовлятися нема чого.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

У той же час Юрій Береза ​​не згоден з позицією президента України Петра Порошенка і міністра оборони Степана Полторака про те, що українські військові до кінця зими повинні дотримуватися «режиму тиші», щоб краще підготуватися до деескалації конфлікту на Донбасі. На думку нардепа, робити це безглуздо в той час, коли гинуть люди і терористи не припиняють стріляти по позиціях українських солдатів.

Читайте також: