fbpx
Політика

Ігор Мосійчук вимагає заборонити партію «Родина» в Україні

Народний депутат України від Радикальної партії Ігор Мосійчук зажадав заборонити діяльність партії «Родина» на території України, звинувативши її в антидержавній діяльності. Як зазначив Ігор Мосійчук, лідер даної політичної сили Ігор Марков не тільки підтримує окупацію Донбасу в ефірах московських телеканалів, але й особисто бігає з автоматом по Донецьку разом з іншими терористами.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Крім того, депутат Одеської обласної ради від партії «Родина» Вадим Савченко, за словами Ігоря Мосійчука, є лідером терористичного угруповання, яке при контролі та фінансуванні з боку Кремля займається організацією та реалізацією терактів на Сході України. При цьому він підкреслив, що цю інформацію вже підтверджувала Служба безпеки України.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 «Враховуючи явний антиукраїнський і терористичний характер діяльності партії «Родина», абсолютно незрозуміло, чому ця партія досі діє в Україні? Вважаю, що діяльність терористичної партії «Родина» має бути припинена негайно, тому в найближчі дні зареєструю проект постанови про заборону діяльності політичної партії «Родина» в Україні», – заявив нардеп.

Читайте також: