fbpx
Політика

На сході України йде однобока подача інформації, – Шахіда Якуб

Люди на сході України переконані, що по них ведуть вогонь українські військові, а тому у них немає бажання бути громадянами єдиної України. Про це говорить кореспондентка Шахіда Якуб, яка тільки повернулася з окупованих терористами територій.

«Знаєте, мене дуже неприємно вразила в цій подорожі одна річ – це обсяги пропаганди, яка ллється як з одного, так і з іншого боку. Місцеві продовжують твердити : «Хочу в Росію», так як їм навіяли, що «українська армія по них стріляла», – розповіла Якуб.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«На думку всіх місцевих, по них стріляє українська армія. Вони в цьому взагалі не сумніваються, розумієте? Ось це найстрашніше. Ці люди вважають себе покинутими, оскільки «всі банки заморожені». І в цьому всьому населення звинувачує Україну», – розповіла журналістка про ситуацію на сході України.

«Вони отримують інформацію тільки з одного джерела – російського телебачення. Там вже створили і своє телебачення – «Новоросія», телеканал «Опора». Виходить, що у них йде однобока подача інформації!», – уточнила Якуб.

Читайте також: