fbpx
Політика

Антиукраїнський «Інтер» необхідно негайно позбавити ліцензії, – Турчинов

 Нацрада з питань телебачення і радіомовлення повинна негайно розглянути питання про позбавлення ліцензії антиукраїнського телеканалу «Інтер». Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, повідомляє прес-служба керівника відомства.

 За його словами, до тенденційної подачі новин з антиукраїнським характером в цю новорічну ніч додалися «ще знущання над усією країною».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «У новорічну ніч, коли вся нація відчувала єднання, телеканал «Інтер» традиційно діяв проти Української держави, транслюючи концерт тих людей, які знущалися над нашою країною, підтримуючи терористів і вітаючи захоплення Криму і Донбасу», – сказав секретар РНБО.

 Турчинов зазначив, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення має «негайно розглянути питання про позбавлення ліцензії телеканал «Інтер», який став складовою інформаційної війни, що ведеться проти власної країни», наголошується в повідомленні.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

  За матеріалами: УНІАН

Читайте також: