fbpx
Політика

Журналісти зловили на кнопкодавстві депутата від “Народного фронту”

Журналіст телеканалу «Громадський» зафіксував на відео факт «кнопкодавства». Депутат від «Народного фронту» Олександр Сочка проголосував за себе і свого колегу під час розгляду урядових пропозицій про внесення змін до Бюджетного кодексу.

Фото з ​​"кнопкодавом" оприлюднив позафракційний депутат Борислав Береза. «Сесія продовжилася з групової вимоги про переголосування. Гарні законодавці, які самі систематично порушують закон", – написав Береза ​​на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Двоє депутатів від Блоку Петра Порошенка також заявили, що вимагатимуть переголосування законопроекту № 1557. "Ми з’ясували, що наш колега з фракції БПП Віталій Ковальчук, якого немає в залі, також голосував за цей законопроект. Це означає, що хтось голосує за нього", – сказав в ефірі «Громадьского» народний депутат Мустафа Найєм.

"Під час голосування за законопроект №1557 мало місце не персональне голосування в секторі "Народного фронту". Депутат Олександр Сочка проголосував за себе і "фронтовика" Руслана Лук’янчука. Тут немає контраргументів для фракції прем’єр-міністра і секретаря РНБО – звичайне порушення Конституції. Будемо вимагати переголосування, як записано в Регламенті", – написав у Facebook інший депутат від БПП Сергій Лещенко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Журналісти зловили на кнопокодавстві депутата від "Народного фронту" (фото):

Читайте також: