fbpx
Політика

Парасюк вважає, що прийнятий закон про бюджет – масштабна афера Яценюка

Народний депутат України Володимир Парасюк вважає, що сьогоднішнє голосування за прийняття державного бюджету – 2015 – це чергова масштабна афера Арсенія Яценюка та його політичної сили «Народний фронт» в цілому. Таку точку зору народний обранець висловив у себе в соціальній мережі.

«Арсеній Петрович зумів завоювати собі кардбланш для написання даного варіанту бюджету, який йому заманеться. У парламенті народні обранці віддали свої голоси за чистий аркуш паперу, в який можна вписати абсолютно будь-які корупційні схеми і виділяти потрібні суми тим, хто буде ділитися через відкати», – прокоментував ситуацію народний депутат України Володимир Парасюк.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Крім цього він додав, що Верховна Рада прийняла зміни до Податкового кодексу, а також до низки інших законів, що істотно впливає на формування бюджету. В результаті цього, впевнений Парасюк, виникають зовсім інші розрахунки і в результаті можуть вийти зовсім інші цифри.

«Все це потрібно було перераховувати ще раз і вносити відповідні зміни в проект, а тільки після цього приймати державний бюджет- 2015. А сьогодні цей законопроект переписували і приймали прямо на коліні. При цьому, ніхто не створював ніяких порівняльних таблиць, ніхто не наводив ніяких роздавальних матеріалів. Все, що депутати отримали – це короткий виступ прем’єр-міністра, в якому Арсеній Петрович просто зачитував поправки: які він згадав, а які забув. Все, що залишалося народним депутатам – це сприймати головний закон країни на слух. Адже за цим законом України жити весь наступний рік», – поскаржився народний депутат.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

На переконання народного депутата Володимира Парасюка, така поведінка прем’єр-міністра країни – це нечуваний прецедент.

Читайте також: