fbpx
Політика

Н. Шуфрич відмовився прийти на допит в ГПУ

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Нестор Шуфрич не прийшов на допит до Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України, передає кореспондент УНН.

Як повідомили представники ГПУ, народний депутат Шуфрич повинен був з’явитися на допит в ГПУ сьогодні о 18:00. Однак політик досі не прийшов на допит.

Як повідомляв УНН, ГПУ викликала на допит ряд колишніх українських чиновників і нардепів протягом 26-30 грудня. Зокрема, сьогодні допит в ГПУ проігнорували Володимир Макеєнко і Юрій Мірошниченко.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

У той же час поспілкуватися зі слідчими прийшов колишній губернатор Харківської області Михайло Добкін.

Він повідомив, що його близько 4 годин допитували в Головному слідчому управлінні Генпрокуратури як свідка в рамках кримінального провадження щодо обставин використання пільгового скрапленого газу в Харківській області.

"Йде розслідування в рамках кримінального провадження з приводу, на думку слідчого, нецільового використання пільгового скрапленого газу, який був призначений для потреб населення. Це стосується не тільки Харківської області, а ряду регіонів. Я давав пояснення з приводу дій ОДА ( Харківській – ред. ) в той період, коли був її керівником", – розповів нардеп.

Читайте також:  Уряд Орбана закликав Україну до капітуляції

Джерело: УНН

Читайте також: