fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Бійці АТО, які потребують протезування на очах, зможуть отримати безкоштовну допомогу

19-23 січня 2015 року в приміщенні консультативно-діагностичного поліклінічного відділення "Центру мікрохірургії ока" за адресою м.Київ, вул. Метробудівська, 12 відбуватиметься прийом хворих, які потребують протезування на очах. Прийом буде проводити відомий в Латвії фахівець з виготовлення протезів ока доктор Валдіс Валтерс. Про це УНН повідомили в прес-службі лікарні.

За підтримки Фонду "Допомога Україні в Латвії", Міжнародного благодійного фонду "Реабілітаційний центр "Госпіталь Майдану", ГО "Патріотичний Рух України", ГО "Медики та волонтери "Майдану", кафедри офтальмології НМАПО ім. Шупика та Київської міської клінічної офтальмологічної лікарні "Центр мікрохірургії ока" протягом тижня (з 19.01 до 23.01 2015) доктор Валтерс безкоштовно консультуватиме бійців АТО, що втратили очі під час бойових дій.

Доктор Валтерс готовий забезпечити тридцяти пораненим бійцям безкоштовну установку високоякісних протезів з креолітного скла і ще тридцяти бійцям – встановлення тимчасових протезів.

П’ятеро бійців, які вимагають складної пластики орбіти, будуть забезпечені безкоштовними ектопротезами безпосередньо в клініці доктора Валтерса в Латвії.

Попередній запис на консультацію проводиться за телефоном (044 ) 408-29-88 з 29.12.14 до 16.01.15 р..

Джерело: УНН

Читайте також: