fbpx
Політика

Парубій: “путінську Росію переможуть економічні санкції”

Самовіддана боротьба української армії, а також західні економічні санкції наближають кінець путінської імперії. Так вважає представник «Народного фронту» Андрій Парубій.

«Ми повинні дивитися на те, що по-справжньому приносить результат. А реальний результат полягає в тому, що наближається кінець путінської імперії. Нехай західні санкції є методом тривалої дії, але й наслідки для Росії від них дуже серйозні. Допускаю, що в підсумку Росія повторить сумний кінець СРСР», – висловив свою точку зору Андрій Парубій.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Вести повномасштабну війну проти нас Путін в даний момент вже не може. Тому, коли у мене цікавлятьс : «Що ж нам робити в зоні АТО?» – я впевнено відповідаю: «Стояти!». Лінія фронту в даний момент стабільна, і ми повинні її утримувати. Будемо її утримувати стільки, скільки буде потрібно. А чекати залишилося не так довго. Завдання України – утримати фронт, а путінська Росія буде бита економічними санкціями», – додав він.

Читайте також: