fbpx
Політика

Депутати вимагають від Гройсмана скасування закону про повноваження РНБО

Голові Верховної Ради України Володимиру Гройсману група нардепів подала звернення про неприпустимість підписання закону про розширення повноважень РНБО, а також подала постанову про скасування цього закону. Про це заявив народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

"Подали разом Юрієм Левченком, Дмитром Добродомовим, Мустафою Найємом та Світланою Заліщук звернення до Гройсмана про неприпустимість підписання закону про РНБОУ як такого, який прийнятий з порушенням Регламенту. І постанову про скасування", – написав С.Лещенко.

Нагадаємо, законопроект № 1343 у Верховну Раду подав президент України Петро Порошенко, 10 грудня документ зареєстрували. Сьогодні народні депутати прийняли законопроект "Про внесення змін до Закону України "Про Раду національної безпеки і оборони України". За документ проголосували 253 депутати.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Джерело: УНН

Читайте також: