fbpx
Політика

Депутати вимагають від Гройсмана скасування закону про повноваження РНБО

Голові Верховної Ради України Володимиру Гройсману група нардепів подала звернення про неприпустимість підписання закону про розширення повноважень РНБО, а також подала постанову про скасування цього закону. Про це заявив народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

Читайте також:  Розвідник рпц Антоній Севрюк приїхав до Папи Франциска захищати УПЦ

"Подали разом Юрієм Левченком, Дмитром Добродомовим, Мустафою Найємом та Світланою Заліщук звернення до Гройсмана про неприпустимість підписання закону про РНБОУ як такого, який прийнятий з порушенням Регламенту. І постанову про скасування", – написав С.Лещенко.

Нагадаємо, законопроект № 1343 у Верховну Раду подав президент України Петро Порошенко, 10 грудня документ зареєстрували. Сьогодні народні депутати прийняли законопроект "Про внесення змін до Закону України "Про Раду національної безпеки і оборони України". За документ проголосували 253 депутати.

Читайте також:  ОУН: В України є всі підстави вимагати від Угорщини моральних і матеріальних компенсацій за події 1939 року

Джерело: УНН

Читайте також: