fbpx
Політика

Пенсійний вік в Україні підніматися не буде

Планка пенсійного віку не буде підніматися. Про це в ефірі телеканалу "Україна" повідомив представник комітету з соціальної політики, народний Депутат Сергій Куніцин, передає кореспондент УНН.

"Ми розглядаємо питання про те, що можливо, повернутися до тієї (планки пенсійного віку – ред. ), яка була раніше. Тобто 55 років для жінок, а також 60 для чоловіків. Тому ми навіть створили відповідну комісію для того, щоб розглянути такі можливості", – повідомив С. Куніцин.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Він також додав, що українська влада повинна зробити максимально полегшені умови для отримання пенсій та соціальних виплат тим, хто виїжджає з окупованої бойовиками території. С.Куніцин зазначив, що засідання комісії відбудеться в понеділок о 12:00.

Нагадаємо, міністр соціальної політики Павло Розенко повідомив, що підвищення пенсійного віку або заборона працювати пенсіонерам не дадуть жодного ефекту для пенсійної системи, зате матимуть наслідком розчарування суспільства.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Джерело: УНН

Читайте також: