fbpx
Політика

Віктор Пинзеник назвав нереальними цифри доходів Держбюджету

Народний депутат України від фракції «Блок Петра Порошенка» Віктор Пинзеник заявив, що цифри доходів Держбюджету, які запропонував уряд, нереальні.

 «Загальний фонд державного бюджету повинен отримати 452 мільярдів гривень. Яким чином можна додатково отримати приріст 160 мільярдів? Як при спаді економіки на 4,3 % ВВП і при інфляції 11-14% забезпечити зростання доходів на 24%?», – поцікавився він.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Також, за його словами, в проекті немає рішень, які б дозволили збалансувати бюджет.

 Як зазначив Віктор Пинзеник, дефіцит бюджету на 2015 рік, запропонований Кабміном, передбачено на рівні 64 мільярдів гривень.

 «А де 110 мільярдів гривень, які на «Нафтогаз»пішли? Де 11 мільярдів, які пішли на Фонд гарантування вкладів? Все це дефіцит бюджету», – підкреслив депутат.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 Крім того, він заявив, що вкрай безвідповідально перекладати економічні проблеми на плечі малозабезпечених верств населення.

 «Я не знаю, звідки взялася ідея перекласти проблеми країни на тих, хто живе на рівні малозабезпеченості. Проект не передбачає індексації мінімальної зарплати і прожиткового мінімуму», – констатував Віктор Пинзеник.

 

Читайте також: