Порошенко не ставить мети вступити в НАТО, – Анатолій Гриценко

Як стверджує екс- депутат Верховної Ради України Анатолій Гриценко, президент України Петро Порошенко не ставить за мету вступ України в НАТО. До відповідного висновку Анатолій Гриценко дійшов після ознайомлення з президентським законопроектом, спрямованим на скасування позаблокового статусу.

 Як нагадав екс-депутат, всього було зареєстровано 4 законопроекти про скасування позаблокового статусу: від президента, від фракції «Батьківщина», від фракції «Народний фронт» та від фракції «Блок Петра Порошенка». За його словами, законопроекти, підготовлені фракціями, скасовують позаблоковий статус і чітко фіксують стратегічну мету України – вступ до НАТО. При цьому проект президента, який, здавалося б, повинен бути найдосконалішим, за словами Анатолія Гриценка, не націлений на вступ до НАТО.

Related Post

 «У проекті Порошенка йдеться про що завгодно, про всілякі принципи і критерії, але в ньому не зафіксовано головного – немає там цілі вступу України в НАТО», – підкреслив він.

 Як вважає Анатолій Гриценко, це є черговим свідченням «закулісних» домовленостей з президентом Росії Володимиром Путіним, який більше за всіх не зацікавлений у тому, щоб Україна була членом НАТО.

Leave a Comment