fbpx
Політика

«Держбюджет ніякий як з соціальної точки зору, так і з професійної», – Борислав Береза

Як повідомив народний депутат України Борислав Береза, сьогодні в парламенті спробують протягнути бюджет на 2015 рік. При цьому він зазначив, що цей Держбюджет ніякий як з соціальної точки зору, так і з професійної.

 «Ймовірність, що його продавлять в першому читанні є. Сенсу в цьому немає», – додав нардеп.

 Також, за словами Борислава Берези, сьогодні спробують протягнути закон про легалізацію грального бізнесу, написаного під кількох операторів ринку з московськими корінням.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Цей закон не пройде. З багатьох причин. І тому, що його намагаються проштовхнути повз антикорупційний комітет й тому, що він відверто лобістський. Цей закон не пройде. Не дамо», – сказав він.

 При цьому Борис Береза ​​вважає, що першим на голосування сьогодні буде винесено закон про скасування позаблокового статусу. За його словами, цей закон буде прийнятий, хоча ніякої користі Україні він не принесе.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 «Не проведена робота і не отримана зацікавленість в нас західних партнерів. Нас, як не бачили в НАТО раніше, так поки і не бачать. І це не через війну на сході. А з багатьох політичних і матеріальних причин», – констатував він.

Читайте також: