СБУ: “Янукович спонсорує терористів”

Колишній український президент Віктор Янукович разом зі своїм оточенням оплачує зброю і вибухівку для сепаратистів. Відбувається оплата через посередників, які діють під прикриттям Федеральної служби безпеки.

Вчора, під час програми «Свобода слова» з такою заявою виступив глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко.

«За результатами оперативної діяльності Служби безпеки України і під час допитів затримані агенти нам повідомили, що нашим офіцерам вдалося чітко встановити, що кожна диверсійна група, кожна поставка зброї, кожне отримання вибухівки проплачено відразу по декількох каналах», – прокоментував ситуацію голова відомства Валентин Наливайченко.

Related Post

За словами українського силовика, всі подібні злочинні акції, що проводяться на території так званих «народних республік», спочатку ретельно плануються в Москві.

«У готелях Москви колишній президент України Віктор Янукович і його найближче оточення проводять зустрічі з Олегом Царьовим, а також іншими посередниками – злочинцями, які пов’язують їх з сепаратистами, диверсантами і колишньою владою. Саме ці посередники, одержуючи завдання, сценарії, а також погодивши їх в шикарних московських ресторанах, відправляються на схід України на тимчасово окуповані території в супроводі російських спецслужб. Немає жодного високопоставленого терориста, серед яких і Царьов, який не мав би при собі «наглядача» представника російських спецслужб», – детально розповів про ситуацію Валентин Наливайченко.

За словами глави Служби безпеки України, надалі посередники у супроводі представників російських спецслужб через неконтрольовану частину державного кордону завозять вибухівку.

Leave a Comment